Kickbokstrainer Mike Bekker 

Graag stel ik mijzelf aan je voor; mijn naam is Mike Bekker, eigenaar en tevens trainer (Sensei volgens japanse traditie), van Katana Gym Den Haag.

Om je een beter beeld te geven van wie ik ben en wat Kickboksen voor mij betekent, vertel ik graag wat over mijn achtergrond.

Het begon voor mij in de jaren '80 toen ik startte met Kickboksen. Al snel merkte ik dat ik door het beoefenen van deze sport er door werd bevangen. Door  wekelijks hard te trainen en mijn gedrevenheid om het Kickboksen onder de knie te krijgen, werd mijn drive naar meer alsmaar groter. Van beginnersgroep naar gevorderde groep en vervolgens wedstrijdgroep was een merkbaar verschil. In deze groep was de onderlinge competitie groot en moest iedereen zijn plek verdienen. Karakter tonen, strijdbaar zijn en vooral de wil om door te zetten waren de ingrediënten toentertijd. Gedreven als ik was heb ik mij in deze groep met vallen en opstaan staande weten te houden. De trainingen week in week uit resulteerde in mijn doel, namelijk het wedstrijden willen vechten. Op wedstrijdgebied heb ik dan ook de nodige ervaring opgedaan.

Na mijn intensieve trainings- en wedstrijdperiode in de jaren '90 ben ik mij gaan richten op het les geven. Eerst bij de sportschool waar ik als wedstrijdvechter zelf voor uit kwam en later ook bij andere Kickboksscholen. Het lesgeven beviel mij zeer goed en doe dit sinds het begin nog altijd met veel passie en plezier. Vooral het begeleiden van de wedstrijdtrainingen en met de vechters naar de wedstrijden toeleven, is een proces van hard werken, doorzetten, vertrouwen opbouwen en te trainen naar het juiste moment om te pieken.

Na de periode van lesgeven bij andere scholen ben ik nu een nieuwe uitdaging aangegaan om mijn eigen sportschool te starten waar ik mijn passie, eigen ideeën en vooral mijn plezier in deze sport kan voorzetten. Ik doe dit niet geheel alleen maar samen met een goede vriend die mij voornamelijk op zakelijk vlak en alles wat daar bij komt kijken waardevol ondersteund. Ik hoop dat ik je na het lezen van mijn ervaringen net zo heb geprikkeld met de sport als toen ik met de sport begon.

Ben je benieuwd naar de lessen? Heb je vragen voor mij? Of wil je kennismaken om te zien of kickboksen de sport is die bij jou past? Bezoek dan een van onze lessen tijdens een proefles. Je kan me natuurlijk ook altijd bereiken via 06 38 228 005 of info@katanagym.nl. 

 

 

Kickboks Trainer Mike Bekker Katana Gym

Wat doen we in de kickboksles?

Tijdens de kickbokslessen van Katana Gym wordt er aan diverse onderdelen aandacht besteed.

 

Denk daarbij aan techniek, kracht, conditie en doorzettingsvermogen. Alles op het individuele niveau van het lid, waarbij we uiteraard iedere les onszelf verder willen verbeteren!

Gratis proefles aanvragen

Katana Gym nodigt je graag uit voor een gratis proefles kickboksen.

 

Maak tijdens de gratis proefles kennis met de sport en de fijne sfeer binnen onze dojo. Zowel onze sensei als leden begeleiden je graag tijdens de vrijblijvende kennismaking.