Voor wie?

Kickboksen heeft de afgelopen jaren een enorme sprong vooruit gemaakt. Uiteraard mede dankzij de populariteit van de 'King of Kickboxing'  Rico Verhoeven, maar ook dankzij oude garde die ambassadeurs zijn van deze mooie sport onder andere, Peter Aerts, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Semmy Schilt, Melvin Manhoef, en natuurlijk niet te vergeten de veel besproken man 'you love him or hate him'  Badr Hari die overigens nog steeds actief is. Met deze grootheden en nog vele andere top vechters die hun sporen meer dan hebben verdiend in deze sport is het kickboksen enorm gegroeid.
Waar het vroeger nog door een selectieve groep mensen werd beoefend zie je nu dat alle lagen van de bevolking door het kickboksen zijn bevangen. Van jong tot oud en ouder gaan mensen op zoek naar een voor hun passende sportschool waar het kickboksen wordt beoefend.
Bij Katana Gym is een ieder welkom die op een verantwoorde en respectvolle manier wil trainen en met deze sport bezig wil zijn om het kickboksen te leren.

Katana Gym geeft haar lessen in twee groepen, de juniorengroep en volwassenengroep beide lessen worden op verschillende tijden gegeven.

**Door de Corona Crisis heeft Katana Gym de Jeugd tot 2021 uitgesteld !!

Katana Gym kickboksen Den Haag Loosduinen sensei Mike Bekker

De juniorengroep is voor jongens en meisjes van 12 tot 16 jaar. Beginners en gevorderden junioren trainen gezamenlijk in één les. De Sensei kan, na overleg met ouders en het (potentiële) lid, incidenteel afwijken van de leeftijdsgrens van 12 jaar echter alleen als de Sensei dit verantwoord acht. Alvorens er aan de proeflessen wordt meegedaan zal er eerst een kort kennismakingsgesprek met de ouders en het (potentiële) lid plaats vinden op locatie. De drive en de wil van het (potentiële) lid zullen hierin mede doorslaggevend zijn.


De volwassenengroep is voor dames en heren vanaf 16 jaar. Ook voor de volwassenen geldt dat beginners en gevorderden gezamenlijk trainen in één les.
In de gezamenlijke les zal iedereen op een respectvolle manier met elkaar trainen, zich aanpassen, en zich inhouden maar ook elkaar gezamenlijk helpen is onderdeel hiervan. 

Naast de reguliere lessen behoren privé lessen en (besloten) lessen voor groepen en/of bedrijven tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Sensei Mike Bekker via info@katanagym.nl of 06 38 228 005. 

Katana Gym kickboksen Den Haag Loosduinen jeugd