Voor wie?

Kickboksen heeft de afgelopen jaren een enorme sprong vooruit gemaakt. Uiteraard mede dankzij de populariteit van de 'King of Kickboxing'  Rico Verhoeven, maar ook dankzij oude garde die ambassadeurs zijn van deze mooie sport onder andere, Peter Aerts, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Semmy Schilt, Melvin Manhoef, en natuurlijk niet te vergeten de veel besproken man 'you love him or hate him'  Badr Hari die overigens nog steeds actief is. Met deze grootheden en nog vele andere top vechters die hun sporen meer dan hebben verdiend in deze sport is het kickboksen enorm gegroeid.

Waar het vroeger nog door een selectieve groep mensen werd beoefend zie je nu dat alle lagen van de bevolking door het kickboksen zijn bevangen. Van jong tot oud en ouder gaan mensen op zoek naar een voor hun passende sportschool waar het kickboksen wordt beoefend.
Bij Katana Gym is een ieder welkom die op een verantwoorde en respectvolle manier wil trainen en met deze sport bezig wil zijn om het kickboksen te leren.

 

De lessen zijn voor dames en heren vanaf 18 jaar. Ook voor de volwassenen geldt dat beginners en gevorderden gezamenlijk trainen in één les.
In de gezamenlijke les zal iedereen op een respectvolle manier met elkaar trainen, zich aanpassen, en zich inhouden maar ook elkaar gezamenlijk helpen is onderdeel hiervan. 

Naast de reguliere lessen behoren privé lessen en (besloten) lessen voor groepen en/of bedrijven tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Sensei Mike Bekker via info@katanagym.nl of 06 38 228 005. 

 

Kickboksen Katana Gym Den Haag warming up
Kickboksen Den Haag Katana Gym low training

Lestijden

Elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vinden de kickbokslessen plaats.

 

Onze Gym ligt in de gymzaal van basisschool 'Het Lichtbaken' in Den Haag

Georges Bizetstraat 21 - 2551 ZC - Den Haag
(Nieuw Waldeck - Loosduinen)

Gratis proefles aanvragen

Katana Gym nodigt je graag uit voor een gratis proefles kickboksen.

 

Maak tijdens de gratis proefles kennis met de sport en de fijne sfeer binnen onze dojo. Zowel onze sensei als leden begeleiden je graag tijdens de vrijblijvende kennismaking.