Kickboksen Den Haag

Je bent tijdens een van de proeflessen bij Katana Gym zo enthousiast geworden over onze mooie sport en wilt graag lid worden. Hoe gaat dat in zijn werk?

Katana Gym hecht veel waarde aan de persoonlijke band en contact met haar leden. Lid worden kan bij Katana Gym daarom alleen in de Gym zelf door een lidmaatschapsformulier in te vullen. Op dit formulier worden, zoals je begrijpt, enkele gegevens van je gevraagd. Denk daarbij aan:

  • Naam
  • Contactgegeven
  • de datum waarop je wilt starten
  • Jouw maat t-shirt (die krijg je bij inschrijving)
  • Eventuele bijzonderheden

 

Met name het laatste punt is van belang als er zaken zijn waar de Sensei tijdens de les rekening mee moet houden. Dat kunnen bijv. oude blessures zijn. Uiteraard gaat Katana Gym op discrete en gepaste wijze om met jouw gegevens. 

Tot slot worden er regelmatig foto's en filmpjes gemaakt voor jezelf en voor promotionele doeleinde. We vragen hier je expliciete akkoord voor op het inschrijfformulier.


Contributie

Kickboksen bokshandschoenen Katana Gym

Katana Gym kent een eenvoudige contributiestructuur. Het lidmaatschap kan ieder moment worden gestart en is per maand opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.
Het tijdelijk opzeggen van je lidmaatschap is enkel alleen in overleg en alleen bij een gewichtige reden. Tussentijds opzeggen omwille van vakantie, werk, of andere eigen belanghebbende redenen worden uitgesloten dan geldt een volledige opzegging! Bij het weer lid willen worden geldt de standaard inschrijving en betalingsvoorwaarde zoals die ook voor nieuwe leden gelden.

Proefles Gratis
Eenmalige inschrijfkosten (inclusief 1 malig een Katana trainshirt, heb je al eerder een Katana shirt ontvangen dan vervalt dit.) € 15,00
Maandelijks contributie € 29,-
Maand opzegtermijn bij aanvang lidmaatschap te voldoen € 29,-

* Katana Gym is aangesloten bij de WMTA (World Muay Thai Association) onder lidmaatschapsnummer 2200130.

Naast het maandelijkse lidmaatschap biedt Katana Gym ook 10-rittenkaarten aan. De 10-rittenkaart dient binnen 6 maanden na ingangsdatum volledig te zijn gebruikt en is persoonsgebonden. De kosten voor een dergelijke kaart bedragen € 100,--. De aanschaf van een Katana t-shirt (€ 20,--) is verplicht, tenzij deze reeds in bezit is.

 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Sensei Mike Bekker via 06 38 228 005 of info@katanagym.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om je vragen te stellen tijdens een gratis en vrijblijvende proefles.

 


Hoe neem ik contact op?

Sensei Mike Bekker is graag bereid alle vragen te beantwoorden of aanvullende informatie te geven.

Dit kan telefonisch via 06 38 228 005 , per mail via info@katanagym.nl of via een bericht op de website.

 

 

Waar en Wanneer?

Elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vinden de kickbokslessen plaats.

 

Onze Gym ligt in de gymzaal van basisschool 'Het Lichtbaken' in Den Haag

Georges Bizetstraat 21 - 2551 ZC - Den Haag
(Nieuw Waldeck - Loosduinen)

 

Gratis proefles aanvragen

Katana Gym nodigt je graag uit voor een gratis proefles kickboksen.

 

Maak tijdens de gratis proefles kennis met de sport en de fijne sfeer binnen onze dojo. Zowel onze sensei als leden begeleiden je graag tijdens de vrijblijvende kennismaking.