Jeugd Kickboksen

 

**Door de Corona Crisis heeft Katana Gym de Jeugd tot 2021 uitgesteld !!

 

Kickboksen is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Niet alleen dankzij mooie wedstrijden die uitgebreid aandacht in de media krijgen, maar ook door onderzoeken die aantonen dat kickboksen op meerdere vlakken (mentaal en fysiek) een uitstekende sport voor zowel jongeren als ouderen is.

 

Net als voor vele andere dingen geldt ook voor kickboksen dat jong geleerd, oud gedaan is. Een uitspraak die iedereen kent en voor kickboksen zeker van toepassing is. Het is dus niet vreemd dat het aantal jeugdige kickboksers de afgelopen tijd flink is toegenomen. Onder toezicht van de VA (vechtsportautoriteit) wordt streng toezicht gehouden op de naleving van regels o.a. bij wedstrijden en wordt er hard gewerkt om de sport steeds verder te optimaliseren.

 

Bij Katana Gym is het voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar mogelijk om te kickboksen. In een speciale juniorengroep wordt er getraind op techniek, conditie, kracht, doorzettingsvermogen en discipline. Ook plezier is een belangrijk onderdeel van de lessen, want ieder kind moet het naar zijn of haar zin hebben. Het is daarom alleen mogelijk om een lidmaatschap bij Katana Gym af te sluiten, nadat er kennis is gemaakt met de Sensei. Buiten het feit dat het verstandig is om een aantal keer mee te trainen en zelf te ervaren hoe leuk de trainingen zijn, wil de sensei ook graag weten waarom het kind wil komen trainen, want een goede motivatie en houding zijn absoluut een must in de Dojo.

 

Tijdens de trainingen, traint iedereen op zijn/haar eigen niveau en wordt geprobeerd elke training de lat wat hoger te leggen. Zowel beginners als gevorderden worden uitgedaagd door differentiatie binnen de oefeningen aan te brengen. Ouders zijn van harte welkom om 1 keer per maand, tijdens de vaste kijkdag, de groei van hun zoon of dochter te komen bekijken. Tijdens de proeflessen mogen ouders wel blijven kijken, zodat er een goed beeld ontstaat op welke wijze de lessen in de Dojo plaatsvinden.

 

Sensei Mike Bekker nodigt alle jongens en meisjes vanaf 12 jaar van harte uit om twee gratis en vrijblijvende proeflessen te volgen. Tijdens deze proeflessen zorgt Katana Gym voor bruikleen bokshandschoenen en scheendekkers. Een korte broek (of legging), een t-shirt (bij voorkeur zwart) en een flesje water neem je zelf mee. Na deze twee lessen zijn de kids ongetwijfeld net zo enthousiast over de sport als dat de Sensei is. Er vindt na de laatste proefles dan ook een korte evaluatie plaats waarin wordt besproken hoe de leerling en de ouders het geheel ervaren hebben. Is iedereen enthousiast? Dan verwelkomt Katana Gym je graag als lid bij onze mooie Dojo.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Of wil je direct 2 gratis proeflessen reserveren? Neem dan gerust contact op. Sensei Mike Bekker is bereikbaar via info@katanagym.nl of 06 38 228 005. Klik hier om je proeflessen te reserveren.

 

Katana Gym kickboksen Den Haag Loosduinen jeugd
Katana Gym kickboksen Den Haag Loosduinen jeugd
Katana Gym kickboksen Den Haag Loosduinen jeugd
Katana Gym kickboksen Den Haag Loosduinen jeugd